|
 

Jordi Fornas

2012 Fotos Spa

Jordi Fornas

BIKERS CLASSICS A SPA FRANCORCHAMPS

 

Podríem haver encapçalat aquest escrit amb un “EL RETORN D’EN JORDI FORNAS” i no hauríem desentonat gens, però com que de moment no es tractava d’una cursa, ens en hem estat.

Aquest pilot de Gallifa, que ja figura a la llista dels pilots històrics, amb un historial llarguíssim, sembla que no acaba de retirar-se mai del tot.

Després d’haver estat elegit Batlle del nostre poble l’any passat, i en companyia de l’altre Regidor que governa a l’ajuntament i que també figura a la llista de pilots històrics, ja va passar pel Circuit de Catalunya al 2011 per fer unes sessions d’entrenaments amb la seva moto de tota la vida, la Montesa Impala 250 Blitz, com podeu veure a la foto.

Pel que sembla, s’estava preparant per aquest assalt al mític circuit de les Ardenes belgues, que ha dut a terme aquest estiu i del que teniu un breu reportatge gràfic.

En aquest cas no es tractava d’una cursa pròpriament dita, sinó d’uns entrenaments, però això no obsta que es tracti de la reunió d’aquestes característiques més important de l’any a Europa, i aquest any es celebrava la 10ª edició.

En la categoria on participava el nostre Batlle, motos clàssiques de G.P. de 250, 350 i 500cc hi havia uns 400 participants, arribats de tots els països de Europa occidental (menys espanyols i portuguesos) i alguns de la part oriental, essent ell l’únic català.

Tot i que el famós i carismàtic circuit de Spa Francorchamps te un traçat de més de 7Km, per poder-hi fer cabre tants pilots va caldre dividir-los en 5 grups i en cada grup hi havia més de 70 participants, que continua sent una quantitat notable.

En Jordi Fornas, va posar la nostra ensenya amunt, i no tant sols al paddock del circuit, tal com podeu veure a la foto, sinó que, a la pista, també va demostrar que encara sen recorda perfectament, 14 anys després d’haver corregut en circuit per darrer cop, de com cal pilotar una moto de curses.

Ara, en Fornas, ens “amenaça” en tornar a les seves activitats esportives la temporada vinent.

Podria ser que això passes al Campionat de la Gran Bretanya.

Si això arriba a passar, en aquesta pàgina web en farem el seguiment.

Darrera actualització 24.08.2012 | 12:12