|
 

Alex Solà

Fotos Alex Solà

Alex Solà

HISTORIAL DE L’ALEX SOLÀ


L’Alex Solà, va néixer el 1992 i de molt petit ja va començar a participar en proves de trial.

Cal dir que amb un pare i un oncle amb tanta afició “trialera”, no és gens estrany que, amb només 7 anys, ja debutés en una prova de trial del Campionat de Catalunya de Alevins. Va ser a l’abril del 1999 a Sant Hipòlit de Voltregà i evidentment acompanyat i dirigit pel seu pare en Carles.

L’any següent, l’octubre del 2000, va aconseguir el seu primer podi en acabar 3er al trial de Sant Jaume de Llierca, puntuable per al Campionat de Catalunya de Alevins.

La primera victòria va arribar un parell d’anys més tard, en imposar-se al trial de Constantí, puntuable per al Campionat de Catalunya, el febrer del 2002 a la categoria de Iniciació. Aquell mateix any va aconseguir la tercera posició del campionat en acabar la temporada, resultat que va repetir l’any següent (2003).

A mida que anava creixent , també anava canviant de categoria i de rivals i els bons resultats es resistien. Els èxits en l’esport sempre són difícils, nomes els que s’hi dediquen saben el que costa d’assolir-los.

Finalment, l’any 2007 va aconseguir figurar de nou entre els tres primers del Campionat de Catalunya, aquesta vegada en la categoria “Promo 125”.

L’Alex, també participa en proves de trial de llarga durada, con els 2 Dies de Trial de Tossa o d’Arinsal i els Tres Dies dels Cingles.

Amb el seu pare i motxiller en Carles, formen un tàndem inseparable.

Tant inseparable que fins i tot fan equip en una especialitat que es fa en parella: el sidecar.

Pare i fill fan gala d’una gran compenetració a l’hora d’afrontar les dificultats de les zones amb el seu sidecar de trial, on l’Alex porta el manillar de la Gas-Gas i el seu pare ocupa el side, en proves d’aquesta i espectacular modalitat del trial.

Tampoc fa escarafalls per agafar la Bultaco Sherpa del seu pare i participar en trials de clàssiques

Podem dir de l’Alex Solà que, esportivament parlant, és un dels pilots en que l’afició de Gallifa te dipositades les seves esperances. Tots esperem els seus nous èxits ben aviat.

Darrera actualització 24.08.2012 | 12:06